Om oss

Länssäkerhet AB är en mobil proaktiv säkerhetslösning för områden som måste säkras under korta eller långa perioder. Vi levererar dag till dag och kan erbjuda mobil säkerhetslösning 24 timmar om dygnet samt dedikerade larmhanterare som kan svara och interagera med alla oinbjudna gäster inom några sekunder. Länssäkerhet har varit i säkerhetsbranschen i över 20 år.

Länssäkerhet AB har idag några unika lösningar för områdesäkerhet. Produkterna har utvecklats över tid och anpassas kontinuerligt till vad våra kunder efterfrågar. Länssäkerhet AB kan säkra område från små områden till de mycket stora byggplatserna, till priser där alla kan delta. Våra flexibla kameramaster kan vi snabbt bevaka tillfälliga områden, så som etablering av byggen, container, byggarbetsplatser, nybyggnationer vindkraftverk samt bostadsprojekt.

Vi sätter kunden i fokus för att hitta den bästa lösningen.

Säkerhet som en tjänst

Säkerhet som en tjänst innebär att vi på Länssäkerhet blir din totala tjänsteleverantör gällande säkerhet och övervakning av din verksamhet.
Du får en mer kostnadseffektiv lösning för bevakningen jämfört med vad flera andra aktörer kan erbjuda var för sig. Kostnaden fördelas som en månadshyra i stället för att du låser kapital i en stor investering och där produkterna blir gamla och obrukbara med tiden. Kostnaden är dessutom fullt avdragsgill som en driftskostnad.

Länssäkerhet